Hoe werkt het?

Wieneke stelt samen met je een geboorteplan opOns eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Het luistert nauw wie je naast je wilt hebben staan bij je bevalling. Daar begint je eigen regie houden al…….

Voor de uitgerekende datum spreken we alles door, zoals houdingen tijdens het baringsproces, het nut van de ademhaling en ook waar je je eventueel ongemakkelijk in voelt. Ik geef je een massage(s) om elkaar nog beter te leren kennen.

Geboorteplan

We stellen samen jouw geboorteplan op. Dit blijkt een goede manier om je bewust te worden van de fijnste ervaringen van je bevalling. En daar gaan we voor! Ik kan een keer met je mee naar de verloskundige of het ziekenhuis gaan om me voor te stellen.

En tussendoor houden we contact telefonisch, via email of sms en tegen het einde (in principe 2 weken ervoor tot na de uitgerekende datum) van de zwangerschap zorg ik dat ik 24 uur per dag oproepbaar ben.

Geboorteverslag

Ik zal bij de hele bevalling aanwezig zijn, tenzij het anders loopt. Na de geboorte zoek ik je op en verblijd je met een geboorteverslag dat ik vanuit mijn perspectief schrijf aan je kind over zijn of haar geboorte. Zo’n verslag is een super aandenken voor jou en je kind!

Wieneke maakt van de bevalling en geboorteverslag

Kosten

Het standaardtarief is € 750.–. Voor dit bedrag ontvang je kort samengevat:

  • kennismakingsgesprek
  • afspraken vóór de bevalling
  • geboorteplan
  • begeleiding bij de bevalling zelf
  • geboorteverslag

Op verzoek geef ik je inzage in aanbevelingen van ouders uit Nederland, VS, Engeland, Australië, Hongarije, Bulgarije, Italië, Rusland, Duitsland, Marokko, Polen, Nieuw Zeeland en de Dominicaanse Republiek waar ik bij de geboorte van hun kindje aanwezig was.

Op onderstaande video vertel ik over mijn werk en mijn motivatie om dit te doen:

>> Link naar de video op Vimeo. (Nederlands)

Ik heb een uitgebreide bibliotheek (boeken en dvd’s) en kan je websites aanraden om je verder te oriënteren.